Unul dintre suspecţii crimei de la Galaţi, de luni noaptea, când un bărbat a fost înjunghiat în inimă, a ajuns bătut la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a fost internat aseară cu leziuni grave la cap şi în zona toracică. Poliţiştii gălăţeni confirmă că el este unul dintre cei trei suspecţi în cazul crimei dintre găştile de cartier.

Vasile Stroiu, în vârtă de 55 de ani, a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un conflict stradal, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa şi alta a fost înjunghiată în coapsă. Bărbatul povesteşte cum a fost bătut de mai mulţi indivizi în faţa unui bar.

„Eram la un bar în I.C. Frimu. Am ieşit să-i dau cheile fiului meu şi am fost bătut. Erau mai mulţi. Îi cunosc. M-au lovit cu picioarele peste tot. Nu mai pot. S-a întâmplat aseară”, spune acesta.

Ciudat, în ceea ce priveşte poevstea omului este faptul că nu a fost bătut aseară ci în seara comiterii crimei. Poliţiştii confirmă acest lucru.

„În urma cercetărilor  s-a stabilit că bărbatul a fost implicat într-un incident într-un bar luni seara. În urma acestui incident, un bărbat şi-a pierdut viaţa şi altul a fost fost înjunghiat”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

În momentul de faţă, mai există încă doi suspecţi în cazul morţii lui Marian Mustaţă, de 33 de ani. Acesta a fost înjunghiat în inimă de mai mulţi indivizi după ce a intervenit în sprijinul fratelui său, care fusese şi el înjunghiat cu câteva minute înainte.

image

O lumânare a rămas lângă silueta victimei desenată de anchetatori pe asfalt

Acasă la suspectul care a ajuns aseară la spital încă se mai văd urmele mascaţilor care i-au trecut pragul în urmă cu două nopţi. Vecinii povestesc că au auzit zgomote puternice şi că poliţiştii mascaţi au intrat în apartamentul suspectului.

image

„Mi-a zis soţul că se auzea gălăgie mare. Au fost mascaţii aici. Au intrat în casă dimineaţă. Nu ştiu de ce. Se vede acolo la uşă urma că a fost spartă”, spune Marian Ioniţă, una dintre vecine.

 În momentul de faţă, ceilalţi doi suspecţi sunt căutaţi de poliţie.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite