Galaţi: În sfârşit, parcul Unicom a fost amenajat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: În sfârşit, parcul Unicom a fost amenajat
Galaţi: În sfârşit, parcul Unicom a fost amenajat

După ce ani de zile a fost loc de refugiu pentru persoanele fără adăpost şi animale, în cele din urmă parcul de pe strada Tecuci, vizavi de clădirea Unicom, arată acceptabil.

În acest moment, zona are o cu totul altă înfăţişare. Este împrejmuită de un gard viu, are mobilier nou, o fântână arteziană şi o masă de tenis. Nu lipsesc nici coşurile de gunoi, care altădată erau atât de scumpe la vedere.
 

image

Cei mai încântaţi de modul cum arată parcul sunt, evident, gălăţenii care locuiesc în preajma lui. Dar şi cei mici, pentru care s-a amenajat un loc de joacă, dotat cu câteva leagăne şi tobogane.

„E o diferenţă de la cer la pământ între ce era înainte şi ce este acum. Parcul arată bine. Mă bucur că am unde veni dimineaţa să mă relaxez. Nici câini nu mai sunt aşa mulţi”, ne-a declarat Virginia Pop, pensionară.
 


„Mă bucur că au amenajat şi un spaţiu  de joacă pentru copii. Vin în fiecare zi cu fetiţa să ne jucăm. Înainte să-l renoveze

image

îmi era teamă să trec pe aici.

Erau multe gunoaie, nu avea nici măcar un gard, băncile erau distruse, iar fântâna arteziană era transformată în pubelă de gunoi”

, ne-a mărturisit Elena Trifan, educatoare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite