Un tecucean a omorât, azi-noapte, o fată de 19 ani, într-un accident rutier extrem de grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul şofer a acroşat o motocicletă la intrarea pe DE 581, pe care a proiectat-o pe contrasens într-un alt autoturism. În urma impactului, Andreea Oprea, aflată pe locul din spate al motorului, şi-a pierdut viaţa, iar pilotul a ajuns în spital. Şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.

O plimbare liniştită cu motocicleta a doi tineri tecuceni s-a transformat într-un adevărat coşmar azi-noapte, pe Drumul European 581. Gheorghe Boca, în vârstă de 20 de ani din Tecuci, care conducea un autoturism Opel, a intrat pe DE 581 fără să ţină cont de indicatorul pe care scria STOP.

Teribilistul tânăr a acroşat o motocicletă şi a proiectat-o pe contrasens, într-un alt autoturism, ce circula regulamentar.

În urma impactului, Andreea Oprea (19 ani) a decedat, iar pilotul motocicletei, Lucian Druţu (36 de ani), a fost internat în spital, cu multiple fracturi.

Fata a murit la spital, în urma unui traumatism cranio-cerebral, a unor rupturi costale şi a şocului traumatic. Nu a putut fi salvată", ne-a declarat doctorul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Galaţi, Cristina Tatulici, tânărul în vârstă de 20 de ani s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală gravă din culpă şi riscă până la 15 ani de închisoare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite