Un tânăr şi-a omorât tatăl şi a ţinut ascuns cadavrul o lună de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a deschis o anchetă în acest caz Foto: Arhivă
Poliţia a deschis o anchetă în acest caz Foto: Arhivă

Tragedia a avut loc în comuna Ţepu, unde poliţiştii au fost sesizaţi de către mai mulţi vecini despre faptul că bătrânul nu este de găsit. Autorul se află în arest preventiv.

Marius Pamfile, în vârstă de 24 de ani, din comuna Ţepu, şi-a bătut tatăl cu o bâtă până când l-a omorât. Cei doi s-au certat într-o seară, iar fiul sătul de reproşurile bătrânului, Vasile Panfile, în vârstă de 63 de ani, l-a ucis.

Întrebat de vecini unde este bătrânul, fiul a spus că este plecat din localitate la o rudă din Adjud. După o lună de zile, intrând la bănuieli, aceştia au cerut ajutorul poliţiei pentru a-l găsi pe pensionar. Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor când au descoperit cadavrul aflat în stare de putrefacţie, ascuns într-una dintre camerele casei, acoperit cu pături şi covoare.

„Echipa operativă constituită sub coordonarea unui procuror criminalist, în urma cercetărilor efectuate, a stabilit că în jurul datei de 09 octombrie 2010, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, fiul lovindu-şi tatăl de mai multe ori cu o bâtă în zona capului”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

„A fost emis un nou brand, conserva de Ţepu. Un tânăr şi-a omorât tatăl şi l-a ţinut timp de o lună de zile ascuns”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă.

Autorul a fost arestat preventiv.

„În urma probatoriului administrat la dosar autorul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor calificat”, mai spune Cristina Tatulici.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite