Un tânăr 25 de ani s-a sinucis din dragoste. "Mamă, tată, iertaţi-mă. Vă iubesc!", a scris el în biletul de adio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul nu avea de muncă, dar nu acest lucru l-a afectat, spun rudele. "Avea tot ceea ce-i trebuie. Nu avea motive să se omoare", afirmă mama tânărului. Primele concluzii ale anchetei: sinucidere din dragoste.

Incident tragic la Galaţi, în cartierul IC Frimu. Un tânăr de nici 25 de ani, Cătălin Ioniţă, şi-a pus capăt zilelelor, aproape inexplicabil, duminică seară. Totul s-a petrecut în baia apartamentului unde locuia împreună cu părinţii.

Cătălin urma să împlinească 25 de ani peste două luni. El s-a spânzurat în baia apartamentului unde locuia cu părinţii săi şi fratele său mai mare (care este căsătorit).  Rudele povestesc că tânărul a intrat în baie şi a stat o perioadă destul de îndelungată, lucru care a îngrijorat-o pe mama sa.

Femeia l-a strigat şi, pentru că a văzut că nu răspunde,  l-a chemat în ajutor pe fiul mai mare. Acesta a spart uşa şi şi-a văzut fratele spânzurat. Familia se află în stare de şoc şi spune că băiatul era un tânăr mereu bine dispus, cu chef de viaţă.

"Nu ştiu de ce a putut să facă chestia asta. Nu avea niciun motiv să se omoare. Avea tot ce-i trebuia, nu ducea lipsă de nimic. Nu era angajat nicăieri, dar nu se punea problema banilor. De câte ori avea nevoie de ceva ne cerea nouă", a declarat Daniela Ioniţă, sora tânărului.

Cătălin a lăsat un bilet de adio destinat părinţilor. "Mamă, tată, iertaţi-mă. Vă iubesc!", a scris el, dar nu a explicat  DE CE şi-a luat zilele.

Mama Băiatului bănuieţte că poate fi ceva legat de  prietena lui, cu care se poate să se fi certat.  "Ştiam că vorbea cu o fată, una Ramona, dar nu ştiu mai multe despre ea. Am căutat numărul ei s-o anunţ de nenorocire, dar nu l-am găsit. A şters numerele din agendă. Le mai avea pe ale noastre, atât, restul era şters", a spus femeia.

Sora băiatului a povestit că acesta făcuse stagiul militar, dar că nu vroia să urmeze o carieră în domeniu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite