Un spărgător de maşini din Galaţi a fost prins de poliţişti în timp ce dădea o nouă lovitură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost reţinut de poliţişti
Bărbatul a fost reţinut de poliţişti

Suspectul spărgea autoturismele cu ajutorul unor chei universale. Ultima spargere a dat-o pe strada Traian. Hoţul a fost reţinut şi urmează să fie arestat preventiv.

Nicolae P., de 39 de ani, a fost prins de poliţişti chiar în momentul în care spărgea o maşină. Totul s-a petrecut pe strada Traian. Bărbatul a folosit chei universale şi a furat diferite bunuri alimentare. Valoarea pagubei se ridică la suma de 100 de lei.

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit faptul că tâlharul este suspectul principal în alte două cazuri de spargeri de autoturisme.

„Suspectul a fost condus la sediul Secţiei 4 Poliţie şi, în urma extinderii cercetărilor poliţiştii au stabilit că cel în cauză este suspect de comiterea altor două fapte similare, sustrăgând din alte două autoturisme un flex, două ciocane, discuri abrazive, o cumpănă şi scule mecanice, bunuri în valoare de circa 100 lei”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Prejudiuciul a fost recuperat în proporţie de 70%. Gălăţeanul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite