Un nou parc, în valoare de 2.699.821 lei, va fi amenajat în Micro 21

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un parc care se va apropria ca dimensiuni şi dotări de cel din Ţiglina, de la „rondou”, va fi amenajat în Micro 21, în dreptul blocurilor R4-R7.  Parcul va avea o suprafaţă de 4,55 hectare, va fi dotat cu fântâni arteziene, 82 de băncuţe şi va fi iluminat cu celulule fotovoltaice.

"Valoarea totală a investiţiei este de 2.699.821 lei, din care Ministerul Mediului va acorda 1.000.000 de lei, diferenţa fiind suportată de către municipalitate", a declarat viceprimarul Nicuşor Ciumacenco. Proiectul a primit aprobarea Ministerului Mediului în urmă cu două zile.

Încă 52 de spaţii de joacă

Conform unei hotărâri a Consiliului Local Galaţi, aprobată recent, în maxim şase luni vor fi finalizate 52 de locuri de joacă.
În aceste locuri destinate în primul rând celor mici vor fi amplasate leagăne, platforme cu tobogane, balansoare, carusele, echipamente oscilante şi gropi cu nisip.

Finanţarea a fost aprobată tot în ultima şedinţă a Consiliului Local Galaţi, iar sumele alocate "vor fi în valoare de aproape 13,5 milioane de lei. Suprafaţa totală a spaţiilor de joacă se va întinde pe 2,96 hectare", se mai precizează în hotărârea legislativului local.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite