Un mort şi trei răniţi în accidente rutiere, numai într-o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şosele însângerate în judeţul Galaţi. Într-o singură zi, poliţiştii s-au confruntat cu mai multe accidente rutiere, cel mai grav dintre ele soldându-se cu un mort.

Vasile O., în vârstă de 56 de ani, din Drăgăneşti, şi-a pierdut viaţa ieri în urma unui accident rutier. Acesta a fost lovit cu maşina, de către Costel T. Poliţiştii au stabilit că victima a traversat prin loc nepermis, moment în care şoferul nu l-a mai putut evita.

Tot într-un accident care au avut loc ieri, Ion R.,  s-a ales cu o fractură de gambă, după ce a fost lovit de către o maşină.  Acesta circula cu mopedul în comuna Matca, iar soşerul unui autoturism a intrat pe contrasens şi l-a lovit în plin.

Totodată, Vasile B., şi Ilie C., de 55 şi respectiv 43 de ani, au avut de suferit de pe urma neatenţiei la volan. Primul dintre aceştia a fost accidentat uşor după ce un alt şofer nu a acordat prioritate şi a intrat în plin în maşina în care victima era pasager. Cel de-al doilea s-a răsturnat cu maşina în şanţ, după ce a pierdut controlul volanului.

Poliţiştii au demarat o serie de cercetări în toate aceste cazuri.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite