Un mort şi doi răniţi grav în urma a două accidente rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Poliţiştii fac cercetări Foto: Arhivă
Poliţiştii fac cercetări Foto: Arhivă

Un tânăr în vârstă de 18 ani şi-a pierdut viaţa şi alte două persoane, printre care un copil de numai 10 ani, au ajuns în stare gravă la spital.

Iulian Ionuţ Turcu, în vârstă de 19, din Tecuci, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a intrat într-un copac pe marginea drumului. Acesta s-a ales cu multiple leziuni grave, traumatism cranio-cerebral, contuzie coloană cervicală, fractură antebraţ stâng şi fractură braţ drept. Cu el în maşină se mai afla un tânăr în vârstă de 18 ani, Bogdan F., care şi-a pierdut viaţa în urma impactului.

Tot ieri, Alin E, în vârstă de 10 ani, a fost accidentat grav şi a ajuns de urgenţă la spital. Incidentul s-a produs în localitatea Brăneşti, iar la volanul maşinii se afla un cetăţean italian. Copilul s-a ales şi el cu leziuni multiple, TCC acut deschis, ruptura de splina.

„În ambele cazuri, poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili vinovaţii şi circumstanţele în care s-au produs accidentele”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt IPJ Galaţi.



Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite