Un moldovean a rămas fără maşină pentru 100 de pachete de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a încercat să facă şi el nişte bani din ţigările ascunse, dar afacerea s-a terminat cum nu se poate mai prost. A rămas fără ţigări, fără maşină şi a mai fost şi amendat cu 5.000 de lei.

Poliţiştii de Frontieră gălăţeni au confiscat în ultimele zile aproximativ 500 de pachete de ţigări, de la doi cetăţeni, un român şi un moldovean, care încercau să le introducă pe piaţa neagră.

Într-unul din cazuri, Gheorghe S., în vârstă de 34 ani, a încercat să introducă în ţată 96 de pachete de ţigări, ascunse într-un loc special amenajat în maşina sa. Încercarea sa nu a avut succes, ba mai mult, a rămas şi fără maşina în valoare de 10.300 lei.

“La controlul de frontieră, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, au descoperit ascunse şi nedeclarate în plafonul autoturismului, 96 pachete ţigări marca “Winston”, cu timbru R.Moldova. Barbatul a declarat poliţiştilor de frontieră că dorea să transporte ţigările în mununicipiu Galaţi şi erau destinate pieţii negre”, a declarat inspector Marcel Antohe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Fromtieră Galaţi.

Poliţiştii au confiscat mafra şi maşina, dar l-au şi amendat cu 5.000 de lei pe moldovean.

Alte 400 de pachete de ţigări au fost găsite asupra lui Florin M., în vârstă de 34 ani, care avea marfa ascunsă în bagajele personale.

“Poliţişti de frontieră, au descoperit ascunsă în bagajele personale cantitatea de 400 pachete de ţigări diferite mărci, cu timbru R.Moldova”, a mai spus Marcel Antohe.

Ţigările, în valoare de aproximativ 1.700 lei, au fost ridicate în vederea confiscării de către inspectorii vamali iar persoana în cauză a fost amendată cu 5.000 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite