Un moldovean a fost prins la frontieră cu peste 100 de flacoane cu substanţe anabolizante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit asupra unui cetăţean moldovean, ascunse într-un colet, 108 flacoane care conţineau substanţe susceptibile a face parte din „Lista interzisă-2010” a Agenţiei Mondiale Antidrog.


Moldoveanul Pavel M., în vârstă de 28 de ani, a încercat să intre în ţară, la volanul unui microbuz, cu destinaţia Italia, numai că poliţiştii de frontieră au văzut că este ceva neregulă şi au luat la bani mărunţi maşina.

În urma controlului, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au descoperit într-un colet 108 flacoane care conţineau substanţe susceptibile a face parte din „Lista interzisa-2010” a Asociaţiei Mondiale Antidrog astfel: 28 flacoane Decabolin Depot – 250, 30 flacoane Parabolin Depot – 100 şi 50 flacoane Stanozolin Depot 50.

„Cetaţeanului în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de “deţinerea şi  transportul de steroizi anabolici  sintetici” şi “introducere în ţară de substanţe cuprinse în Lista interzisă”, cazul urmând a fi preluat de către D.I.I.C.O.T. Serviciul Teritorial Galaţi, pentru luarea măsurilor legale”, a declarat Marcel Antohe, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.





Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite