Un milion de lei pentru cei care vor să protejeze mediul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banii vor fi puşi la dispoziţia celor care realizează dosare eligibile ce au ca scop apărarea mediului înconjurător

Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului informează că Administraţia Fondului de Mediu a lansat sesiunea de depunere a proiectelor în cadrul Programul vizând educaţia şi conştientizarea publicului privind protecţia mediului, conform Ghidului de finanţare, aprobat prin Ordinul Ministrului Mediului şi Pădurilor nr. 1181/05.08.2010, în perioada 23 august - 21 septembrie 2010.

Administraţia finanţează 90 la sută din valoarea unui astfel de proiect, dar nu va aloca unei singure persoane juridice mai mult de 1.000.000 de lei.

Suma alocată acestei sesiuni de finanţare este de 10.000.000 lei.

Scopul programului îl reprezintă finanţarea nerambursabilă din Fondul pentru mediu a proiectelor vizând educaţia şi conştientizarea publicului privind protecţia mediului.

Pentru accesarea acestor fonduri pot depune proiecte în special organizaţiile nonprofit şi instituţiile de învăţământ de stat sau privat acreditate.

Sunt finanţate numai cheltuielile eligibile ale proiectului, justificate prin documente.

Ghidul de finanţare a Programului vizând educaţia şi constientizarea publicului privind protecţia mediului se afla pe site-ul Administraţiei Fondului de Mediu: http://www.afm.ro/program_constientizare.php. Dosarele se vor depune la registratura autorităţii AFM, termenul limită fiind 21 septembrie 2010.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite