Un luptător de la Detaşamentul Poliţiei de Intervenţie Rapidă Galaţi s-a împuşcat în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Tănase (42 de ani) şi-a tras un glonţ în cap chiar în maşina Poliţiei staţionată în faţa sediului DPIR de pe strada Carnabel din Galaţi.

Luptătorul de la Detaşamentul Poliţiei de Intervenţie Rapidă (DPIR) Galaţi se întorsese dintr-o misiune efectuată într-o comună gălăţeană.

La ora 15.15 minute, colegii săi din Grupa pirotehnică au coborât din microbuzul parcat in faţa sediului DPIR şi au intrat în clădire pentru depunerea ramamentului şi a echipamentului.

Tănase a rămas la volanul maşinii pentru a completa foaia de parcurs. Ceva mai târziu, la ora 16.30, un coleg l-a găsit tot în maşină, împuşcat în cap.

Poliţistul avea în mâna stângă un telefon mobil, iar în cea dreaptă ţinea pistolul din dotare.

Glonţul i-a străpuns capul şi a ieşit apoi prin geamul din stânga maşinii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, subcomisar Cristina Tatulici, se presupune că gestul poliţistului ar putea fi motivat de probleme familiale, dar că acesta fusese evaluat psihologic recent şi că avea numai calificative foarte bune.

Poliţistul a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, de către un echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor iar la spital a fost dus direct in sala de operaţii în încercarea disperată de a fi salvat.

Vom reveni cu amănunte.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite