Un hoţ care a fost prins la furat a murit chiar în sediul Poliţiei Judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a fost dus la poliţie pentru amprentare şi fotografiere, după ce a fost prins la furat în combinat. La un moment dat a căzut din picioare şi a murit, chiar sub ochii anchetatorilor.

A plecat de acasă la furat fier vechi din combinatul siderurgic şi a sfârşit mort în sediul Poliţiei Judeţene. Gheorghe Lovin, în vârstă de 42 de ani, din Galaţi, a fost prins ieri după amiază, la poarta combinatului, în timp ce încerca să iasă la volanul unei autoutilitare, după ce furase mai multe piese metalice de pe platforma siderurgică.

Bărbatul a fost dus la Secţia 4 de Poliţie pentru cercetări, după care a ajuns la sediul Poliţiei Judeţene pentru amprentare şi fotografiere. Numai că aici, s-a întâmplat ceea ce nici poliţiştilor nu le-ar fi trecut prin cap vreodată. Bărbatul a căzut din picioare şi a murit, chiar în momentul în care anchetatorii se pregăteau să-i ia amprentele.

„La orele 19.40, în momentul începerii procedurii de amprentare, victimei i s-a făcut rău, a căzut din picioare, şi imediat poliţiştii au încercat să-i acorde primul ajutor, totodată sunând şi la 112, pentru a trimite un echipaj al Ambulanţei, în vederea acordării asistenţei de specialitate”, spune Ştefan Gohoreanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.
 
 Un echipaj medical a ajuns imediat la faţa locului, iar după 30 de minute de eforturi susţinute a fost nevoit să constate decedul.

“Bărbatului i s-a făcut rău. Medicii de pe ambulanţă au încercat să-i acorde primul ajutor dar nu s-a mai putut face nimic. A făcut stop cardio respirator şi a murit”, a declarat Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Rudele acestuia se află în stare de şoc şi nu-şi explică cum de s-a ajuns în această situaţie. În acelaşi timp, acestea spun că bărbatul avea probleme cardiace.

“Avea probleme cu inima. Soţia lui este vai de ea acum. De aseară ia pastile încontinuu. Era un brad de om. Nu a mai avut probleme cu poliţia până acum”, spune una dintre rude victimei.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stibili cu exactitate cauzele morţii.

“La nivelul I.P.J. Galaţi, s-a constituit o echipă operativă în vederea stabilirii cauzei şi naturii decesului, la faţa locului fiind prezent şi medicul legist care din primele constatări a precizat că după aspectul cadavrului, acesta a suferit un stop cardiac, şi nu prezintă leziuni la nivelul corpului”, mai spune Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Galaţi pentru efectuarea necropsiei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite