Un gălăţean şi-a înjunghiat fiul după care a încercat să se spânzure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul a fost internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă. Tatăl său a fost salvat în ultimul moment de la moarte. Poliţai a deschis o anchetă în acest caz.

Nicolae Roşu, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Cosmeşti Vale, a fost la un pas de moarte după ce a fost înjunghiat de tatăl său. Totul s-a întâmplat ieri, cu ocazia sărbătorii Sfinţilor Mucenici, după ce bărbaţii au băut 44 de pahare, conform tradiţiei.
 
„Tata era beat. Am dus gunoiul şi când m-am întors a luat un cuţit de pe masă şi m-a înjunghiat. S-a luat de mine pentru că nu muncesc”, spune victima.

Cuprins de remuşcări, tatăl victimei, Gicu Roşu a încercat să-şi pună capăt zilelor. S-a dus în spatele casei pentru a duce planul diabolic la bun sfârşit. Acesta a fost salvat în ultimul moment de un vecin care i-a tăiat laţul.

„Conflictul bazat pe etica muncii s-a sfârşit cu o victimă. Tatăl şi-a înjunghiat fiul. Bătrânul a fost eficace în lecţia administrată fiului. După aceea a încercat să se spânzure”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţe.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

„În data de 9 martie, pe baza consumului de alcool, un bărbat şi-a înjunghiat fiul. Poliţiştii din comună continuă cercetările în acest caz”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IJP Galaţi.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite