Jaf la drumul mare/Un gălăţean a furat o servietă cu 220.000 lei dintr-un Mercedes parcat pe strada Movilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul a fost reţinut în urma unor descinderi în forţă ale poliţiştilor. Tânărul nu a recunoscut fapta. Banii aparţin unui gălăţean care face afaceri cu fier vechi. Întreaga sumă este este de negăsit.

Bogdan Culache, de 26 de ani, a fost reţinut în această dimineaţă de poliţiştii gălăţeni în urma a două descinderi imobiliare. Acesta este suspectul principal în cazul furtului servietei cu 220.000 de lei la începutul lunii martie. Tânărul a spart geamul maşinii parcate pe strada Movilei, a luat banii şi a fugit cu ei.

„Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat Judecătoriei Galaţi cu propunere de arestare preventivă”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

La cea de-a două locuinţă percheziţionată, unde se presupunea că se află banii, poliţiştii au găsit în beciu casei peste 6.000 de pachete cu ţigări de contrabandă. Cristian Doruş, de 48 de ani, a fost şi el ridicat de mascaţi şi a fost dus la audieri.

„Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările au fost preluate de ofiţerii Serviciului de Investigare Fraude, în cauză întrocmindu-se actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, mai spune Cristina Tatulici.





Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite