Un gălăţean a murit şi altul este în stare gravă după ce s-au spânzurat pentru că au rămas fără serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi, unul din Galaţi şi celălalt din localitatea Griviţa, au decis să-şi pună capăt zilelor aproape în acelaşi timp. Din păcate unul dintre ei şi-a pierdut viaţa în Reanimare.

Sătui de greutăţi şi de problemele zilnice, mai ales după ce au rămas fără loc de muncă, cei doi bărbaţi au decis că nu mai au niciun motiv pentru a trăi. Astfel, gălăţenii s-au săpânzurat în cursul zilei de astăzi şi spre norocul lor au fost găsiţi la timp de familie.

Au fost transportaţi de urgenţă la spital, li s-au acordat îngrijirile medicale necesare şi au fost internaţi în secţia de Reanimare. Din păcate, unul dintre ei şi-a pierdut viaţa în scurt timp de la internare.

Chiar şi medicii din UPU au fost surprinşi să primească ambii pacienţi în acelaşi timp.
 
„Într-o singură zi au ajuns la spital doi spânzuraţi. Este vorba despre doi bărbaţi disponibilizaţi. Unul, cel care a şi murit, a muncit în navigaţie. Celălalt, este stabil în momentul de faţă. Au vrut să plece într-o altă lume şi au ales ca destinaţia să fie lumea cealaltă. Au ales scurtătura, laţul”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite