Un gălăţean a fost la un pas de moarte după ce a fost prins şi strivit de cabina propriului camion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a ajuns de urgenţă a spital Foto: Adrian Obreja
Bărbatul a ajuns de urgenţă a spital Foto: Adrian Obreja

Accidentul s-a produs în această dimineaţă în incinta Registrului Auto Rămân filiala Galaţi. Bărbatul încerca să repare o defecţiune când camionul a luat-o la vale.

Florin Sandu, în vârstă de 28 de ani, poate spune că este un om norocos. Acesta a fost la un pas să-şi piardă viaţa în urma unui accident stupid. A încercat să repare o defecţiune la cabina autotrenului şi la un moment dat uriaşul a venit peste le. Motorul era pornit şi nu avea frâna de mână trasă. Acesta a fost prins între cabina propriului tir şi a celui parcat fîn faţa sa, la doar câţiva centimetri distanţă.

„Nu mergea la maşină şi am vrut să repar. Îl ajutam pe unul dintre prieteni. La un moment dat am fost prins acolo între cabine. Am leziuni la picioare”, spune Sandu Florin, victima accidentului.


Un echipaj SMURD s-a deplasat imediat la faţa locului şi a transportat victima la spital. Starea lui de sănătate este stabilă în acest moment şi va mai rămâne internat pentru câteva zile.

„Am fost solicitaţi la RAR să intervenim pentru o persoană prinsă între cabinele unor tir-uri. Victima prezintă leziuni la nivelul genunchilor şi acum este supusă unor investigaţii medicale amănunţite”, spune dr. Angel Trifan, şef UPU-SMURD.

Foto arhivă
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite