Un gălăţean a ajuns la spital cu degerături la mâini şi la picioare/Victima: „Am degerat la Paşte, gerul era moderat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a fost internat în stare gravă, iar din cauza durerilor şi a rănilor profunde acesta delira. Nici măcar medicii nu s-au putut înţelege cu el.

Ioan Mihu, în vârstă de 56 de ani, îşi face veacul prin canale şi scări de bloc sau diverse locuri ferite de ochii lumii de câţiva ani buni de când a rămas fără locuinţă. Gerul de azi noapte l-a doborât, iar dimineaţă a fost adus la spital cu degerături de gradul II şi III.
Acesta a fost găsit undeva în zona depoului de tramvaie din Bariera Traian. Personalul medical nu s-a putut înţelege cu bărbatul deoarece aceasta delira complet.

„Am prăjit nişte cârnaţi şi mi-au căzut pe mână. Am stat în frig la Paşte. Gerul era moderat. Cozonacii mi-au căzut pe picioare. Mama îi făcea. Se întâmpla de mult”, spune acesta, de pe patul de spital.

Medicii spun că rănile sunt foarte grave şi cel mai probabil vor fi nevoiţi să-i amputeze degetele de la mâini şi de la picioare.
 
„Bărbatul a fost adus în şoc hipotermic, cu degerături la mâini şi la picioare. Vor fi amputate cel mai probabil pentru a fi salvat. Nu ştie ce-i cu el, delirează. Se pregătea să devină tramvai pentru lumea cealaltă”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite