Un deţinut de la penitenciarul Galaţi a ajuns la spital după ce s-a bătut cu alţi doi colegi de celulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Violenţele în penitenciarul Galaţi s-au înmulţit îngrijorător în ultima perioadă, când o serie de deţinuţi s-au automutilat, s-au bătut între ei sau au fost bătuţi de către gardieni.

Iulian Belciugan, în vârstă de 22 de ani, arestat preventiv în penitenciarul Galaţi, a fost bătut ieri de către alţi doi colegi de celulă. Cei trei au început să se certe şi până la bătaie nu a fost decât un pas. Unul dintre gardieni a intervenit, iar tânărul de 22 de ani a fost transportat la spital.

„În camera de deţinere nr. 315-secţia Arestaţi Preventivi, a avut loc o altercaţie fizică între trei persoane private de libertate. Tânărul de 22 de ani, arestat preventiv, a fost sancţionat disciplinar, doar în cursul lunii iunie 2010, de cinci ori pentru lovire deţinuţi, distrugere bunuri, autoagresiune şi atitudine necuviincioasă faţă de cadre”, spune Safta Trincu, purtător de cuvânt al Penitenciarului Galaţi.

Persoanelor implicate în acest conflict li s-au întocmit rapoarte de incident pentru nerespectarea Regulamentului de Ordine Interioară


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite