Un copil de nouă ani a fost violat de verişorul său de 16 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copilul a trecut prin clipe de groază şi va rămâne traumatizat pentru totdeauna, după ce verişorul lui l-a păcălit să vină la el acasă unde l-a violat fără milă.

În timp ce pentru băieţii de vârsta lui, viaţa nu înseamnă decât o joacă bucurându-se din plin de copilărie, Valentin, un copil de nouă ani, din satul Cişmele, judeţul Galaţi, este nevoit să treacă printr-un coşmar, pe care nu-l va uita probabil niciodată.

Băiatul a fost violat de către Marius Vrânceanu, verişorul lui, în vârstă de 16 ani, din acelaşi sat.

Copilul venea spre casă, după ce a plecat de la şcoală şi a trecut pe la stâna unuia dintre unchii săi. Pe drum s-a întâlnit cu vărul său mai mare, care i-a promis că-i dă un telefon mobil, dar pentru asta trebuie să treacă pe el pe-acasă.

Băiatul a spus da fără să stea prea mult pe gânduri fără să ştie că avea să treacă prin nenorocirea vieţii lui. Odată ajunşi în casa verişorului, acesta l-a batjocorit fără milă pe copil şi l-a supus unor chinuri groaznice.
 
„Copilul a fost examinat de către medici şi s-a constatat că a fost violat recent şi au fost găsiţi spermatozoizi în anusul lui. Poliţiştii iau măsurile necesare pentru prinderea agresorului deoarece acesta se sustrage urmăririi. În momentul în care va fi găsit va fi cercetat pentru viol”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Vecinii sunt şocaţi de când au aflat ce s-a întâmplat cu băiatul de nouă ani şi mai ales că oribila faptă a fost făcută chiar de verişorul lui.

„Nu pot să cred că Marius a fost în stare de aşa ceva. Îmi este milă de copilaşul ăsta pentru că va rămâne cu sechele toată viaţa”, a declarat una dintre vecine.  

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite