Un copil de 10 ani din Galaţi a fost bătut de unchiul său după o ceartă în familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copilul a căzut victimă în războiul dintre adulţi. Acesta a primit câteva lovituri cu pumnul în cap şi a fost internat în spital. Poliţia cercetează cazul.

Alfredo Ştefan Mihalache, de 10 ani din Măstăcani, a ajuns la Spitalul de Urgenţă după ce a fost bătut de unchiul său. Totul s-a întâmplat după o ceartă în familie între adulţi. Agresorul, Laurenţiu Mihalache, s-a răzbunat pe cel mic şi l-a lovit cu pumnii în cap.

„S-a luat de el. Băiatul meu s-a certat cu fiica lui. Eu şi soţul am avut un conflict cu el şi după asta s-a dus la fiul meu şi l-a bătut. L-a lovit cu pumnii în cap. I-a fost rău tare aseară, nici nu a putut să mănânce”, spune Cosmina Mihalache, mama copilului bătut.

Copilul a fost examinat de medicii specialişti, iar aceştia au decis să-l interneze pentru investigaţii medicale suplimentare şi tratament.

„Sângele apă nu se face. Copilul a fost prelucrat manual de unchiul său cu atâta energie încât a fost internat în spital”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Poliţiştii au deschis şi ei o anchetă în acest caz şi vor lua măsurile ce se impun împotriva agresorului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite