Un cetăţean grec a încercat să intre în ţară cu un permis de conducere fals

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit ieri un cetăţean grec, care dorea să intre în România cu un permis de conducere nerecunoscut de autorităţile române.


Ramazi K., în vârstă de 25 ani, care conducea un autoturism marca „Subaru” înmatriculat în Grecia, a încercat să între în ţară, luni seara, cu destinaţia Grecia, dar a prezentat un permis de conducere care nu este valabil pe teritoriul României.

„La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat pe lângă celelalte documente şi un permis de conducere eliberat de către Internaţional Automobile Driver`s Club, document nerecunoscut de către autorităţile din România şi care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic. Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul dorea să ajungă în Grecia şi nu deţine un permis de conducere eliberat pe numele său”, a declarat Marcel Antohe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Cetăţeanul grec s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, complicitate la fals material în inscrisuri oficiale şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite