Un cerşetor a fost bătut şi jefuit în timp ce dormea pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost tâlhărit de banii câştigaţi cu o zi înainte, un om al străzii a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă. Doar 20 de lei i-au găsit autorii jafului în buzunare după ce l-au bătut zdravăn.

Incidentul a avut loc pe strada Saturn, în jurul orei trei dimineaţa.  Spre norocul bărbatului, un vânzător de pepeni care se afla în zonă l-a văzut în starea jalnică în care se afla şi a chemat salvarea.

Nicolae Şerban are 62 de ani şi de mult timp locuieşte sub cerul liber. Omul spune că a avut o casă în Micro 21 dar a pierdut-o la divorţ . Acum trăieşte din ce poate. Joi dimineaţă , pe la ora 3, a fost atacat de doi indivizi, posibil tot oameni ai străzii.

“După ce am adormit au venit doi inşi şi m-au bătut. Mi-au furat şi banii. Aveam 20 de lei în buzunar. Noroc că era acolo un om în zonă care m-a ajutat”, povesteşte Nicolae Şerban.

Vânzătorul de pepeni nu a ezitat să cheme salvarea când bărbatul jefuit i-a cerut ajutorul.

“A venit la mine şi mi-a zis că a fost bătut. Arăta foarte rău. Am chemat imediat salvarea şi a fost dus la spital”, a spus martorul care a sunat la 112.
 
Pentru a i se acorda îngrijirile necesare, bărbatul a fost internat pe secţia de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă.

“Victima a fost adusă la spital cu o plagă la cap”, a declarat Lucica Grigorică, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Cu toate acestea victima ,a refuzat să depună plângere la poliţie împotriva atacatorilor.



Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite