Un bulgar şi un moldovean au încercat să intre în ţară cu peste 1.200 de pachete de ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ţigările erau ascunse în bagajele personale şi în locuri special amenajate la maşină. Tutunul a fost confiscat şi contrabandiştii au fost amendaţi.

Primul dintre traficanţi este un bulgar de 47 de ani, care avea ascunse în bagajele sale ascunse 480 de pachete cu ţigări. Georgiev K.Y. nu a declarat marfa, în valoare de 2.039 lei la control, iar poliţiştii au confiscat-o. Totodată, acesta a fost amendat cu 5.000 de lei.

Cel de-al doilea contrabandist este Alexandru M., în vârstă de 27 de ani, din Moldova. Acesta a încercat să intre în ţară în această dimineaţă cu 794 de pachete cu ţigări ascunse în aripile din faţă ale autoturismului pe care îl conducea. Tutunul, în valoare de 3.196 de lei a fost confiscat.

„Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctele de Trecere a Frontierei Oancea şi Galaţi-Rutier au descoperit asupra unor cetăţeni din Bulgaria şi Moldova, cantitatea de 1.274 pachete cu ţigări.  Inspectorii vamali au luat măsura ridicării în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări iar persoanele implicate au fost sancţionate contravenţional”, spune Marcel Antohe, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.
 


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite