Un bărbat susţine că este şantajat de către trei vameşi gălăţeni şi că a fost bătut de aceştia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul este internat în spital Foto: Adrian Obreja
Bărbatul este internat în spital Foto: Adrian Obreja

Un control pentru depistarea mărfurilor de contrabandă s-a transformat într-o bătaie generală. Victima susţine că vameşii îl şantajează de aproximativ jumătate de an.

Marcel Lazăr, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Tătarca, a fost internat în spital cu mai multe leziuni în urma unei agresiuni. Acesta susţine că a fost bătut de către trei vameşi gălăţeni care îl şantajează de mai bine de jumătate de an.

„Totul a pornit de la doua sticle de lichior. Nu aveam timbru la ele şi mi-au cerut şpagă. Din vară tot vin la mine şi mă şantajează din cauza acelor două sticle. Mi-au cerut 200 de lei şi de atunci o ţin tot aşa. Acum au venit şi m-au bătut. Recunosc, i-am împins şi eu”, spune bărbatul.

Reprezentanţii poliţiei infirmă o bună parte din spusele acestuia şi în acelaşi timp menţionează că bărbatul este suspect de contrabandă cu alcool.

„Cei trei vameşi s-au prezentat la postul de poliţie din sat şi au reclamat că au fost agresaţi în timpul unui control la o societate comercială. Dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe Lângă Judecătoria Galaţi”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite