Un şomer de 37 de ani s-a sinucis în timp ce asculta muzică religioasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul s-a spânzurat, chiar de Sfântul Andrei, de gratiile ferestrei, de la camera sa. A fost găsit de către mama lui,  dimineaţă la ora cinci.

Nicuşor Ali, în vârstă de 37 ani, a ales să-şi pună capăt zilelor într-un mod cât se poate de ciudat. Acesta s-a spânzurat de zăbrelele ferestrei, în timp ce asculta muzică religioasă, chiar în dimineaţa zilei de Sf. Ap. Andrei. După ce s-a întors acasă de la un prieten, s-a dus în camera sa, unde a recurs la cumplitul gest.

Totul s-a întâmplat pe fond de muzică bisericească, ceea ce pare ciudat şi pentru familie, care spune că de obicei, Nicuşor Ali asculta manele. Niciunul dintre membrii familiei nu ştie care au fost motivele pentru care tânărul şi-a luat viaţa. Fratele lui Nicuşor, Daniel Ali, nu înţelege ce s-a întâmplat şi cum de s-a ajuns în situaţia aceasta.
 
„A fost la un prieten, a băut, a venit acasă şi s-a spânzurat. Nu avea probleme cu poliţia, nu avea probleme cu nimeni”, a spus Daniel Ali.

În trecut, tânărul ar mai fi spus că vrea să-şi pună capăt zilelor, dar ţine la mama sa şi că nu o va face, povesteşte îndurerată, Anica Ali, mama bărbatului.

„Dimineaţa la ora cinci l-am găsit spânzurat. Câteodată mai spunea că ar vre să se omoare, dar nu face că ţine la mine, dar uite că acum a făcut-o. A ascultat muzică până dimineaţă. Muzică bisericească. Nu ştiu ce a păţit de asculta muzica asta”, a spus Anica Ali.

Totuşi, sora lui, Cristina Ali, mărturiseşte că traiul greu şi lipsa banilor ar fi motivele pentru care bărbatul s-a spânzurat, mai ales că acesta nu era angajat şi muncea cu ziua pentru a mai câştiga câţiva bănuţi.  

„A fost adus corpul neînsufleţit al unui bărbat tânăr de 37 ani, care a ales să-şi ia viaţa. Este o zi uşor malefică, în care de Sf. Andrei se deschid cerurile şi se pune usturoiul pentru lupi, ca să fie goniţi. O decizie grea să-ţi iei viaţa. În fond e decizia fiecăriua. Ce este trist, revelator, este că acest om, care toată viaţa a ascultat manele, în ultimile ore a ascultat muzică religioasă. Să nu judecăm oamenii după muzica pe care o ascultă, pentru că în suflet, până la urmă, ultimile acorduri pot diferi de aparenţele cotidianului”, a declarat Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite