Un bărbat a încercat să intre în ţară cu acte de identitate false şi cu muniţie asupra sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din au descoperit asupra unui cetăţean român două cărţi de identitate româneşti şi un permis de conducere false, dar şi 14 cartuşe de vânătoare, ascunse maşina pe care o conducea.

Ionuţ Eusebiu S., a încercat să intre în ţară, marţi seara, având la el mai multe documente false, dar şi 14 cartuşe de vânătoare. Poliţiştii de frontieră au descoperit neregulile la un control mai amânunţit al autoturismului pe care acesta îl conducea.

„Despre documentele false descoperite asupra sa, bărbatul  a declarat că le-a găsit în dreptul unui magazin şi dorea să le predea poliţiştilor din localitatea de domiciliu şi că a omis sa le prezinte poliţiştilor de frontieră , iar referitor la muniţia descoperită în autoturism a declarat că au rămas  de la ultima partidă de vânătoare desfăşurată”, spune Marcel Antohe, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, contrabandă calificată şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite