Un bărbat a fost lovit cu toporul în cap pentru că nu suporta fumul altcuiva de la ţigară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima a ajuns de urgenţă la spital cu leziuni grave la cap. Medicii spun că îşi va reveni în scurt timp. Incidentul s-a produs în localitatea Nămoloasa.

Petrică Stoica, în vârstă de 44 de ani, a plătit scump îndrăzneala de a-şi exprima nemulţumirea faţă de un consătean care fuma lângă el. Acesta s-a ales cu o lovitură de topor în cap doar pentru simplu fapt că este nefumător.

„Am mers la magazin să cumpăt ceva. Era acolo agresorul, fuma. I-am zis să nu mai dea fumul spre mine. În câteca secude a ridicat toporul şi m-a lovit. Am căzut inconştient. Am de gând să depun plângere la poliţie”, spune victima de pe patul de spital.

Medicii sunt optimişti în privinţa sa. „Fumatul dăunează grav sănătăţii. Bărbatul s-a ales cu o plagă tăiată şi zdrobită pentru că nu suporta fumul de ţigară. În comuna Nămoloasa toporul este ca batista. Se poartă la purtător”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Poliţiştii din comună au demarat o anchetă şi în funcţie de certificatul medico-legal al victimei, aceştia vor lua măsurile ce se impun.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite