Un bărbat a fost înjunghiat de tatăl său, fără niciun motiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O după amiază liniştită petrecută ca între tată şi fiu s-a terminat prost pentru unul dintre ei, care a fost la un pas de moarte.

Andrei Gheorghe, în vârstă de 30 de ani, din Costachi Negri, a fost înjunghiat de către tatăl său, fără absolut niciun motiv. Cei doi se îndreptau către magazin pentru a-şi cumpăra ţigări, iar la un moment dat, bătrânul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în torace pe fiul lui.

„M-a împins la un moment dat, iar apoi a scos cuţitul şi m-a tăiat. Nu ştiu de ce a făcut asta. După aia nu ştiu ce s-a mai întâmplat că am ajuns la spital. Niciodată nu m-am certat cu el. O să-l iert.  Nu sunt supărat pe tata”, spune Andrei Gheorghe, victima.

Medicii l-au operat de urgenţă pe barbat, iar acum el se află în afara oricărui pericol.

„La spital a fost adus un bărbat înjunghiat. Arma se cunoaşte, autorul plăgii se cunoaşte, dar motivaţia nu. Interesant este că bărbaţii vor rămâne cei mai buni prieteni”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtătorul Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Poliţiştii au demarat o achetă în acest caz.

„În funcţie de rezultatul medicilor legişti vom lua măsurile legale ce se impun”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite