Un bărbat a fost băgat în comă de către prietenul de pahar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost adus astăzi dimineaţă în comă la Spitalul Judeţean, după ce a fost bătut aseară de un prieten cu care a băut şi care i-a dat un par în cap.

O seară relaxată, la un pahar de băutură, s-a terminat prost pentru Sorin Bulboacă, în vârstă de 43 de ani, din Poiana, judeţul Galaţi. Acesta a ajuns la spital astăzi dimineaţă, în comă, după ce prietenul de pahar i-a dat un par în cap. Totul a pornit de la faptul că acesta din urmă i-a insultat soţia şi de la ceartă până la bătaie nu a fost decât un pas.
 
Bărbatul a zăcut lat mai multe ore până când şoţia sa şi agresorul şi-au dat seama că este ceva neregula cu el,  şi că nu doarme aşa cum au crezut iniţial. Într-un final au chemat ambulanţa şi a fost dus la spital în Tecuci, după care a fost transferat la Galaţi, starea lui de sănătate fiind foarte gravă.
 
„Bărbatul adus cu ambulanţa cu puţine minute în urmă se află în comă. În momentul de faţă este intubat mecanic şi urmează a fi dus la investigaţii pentru a se stabili un diagnostic exact”, a declarat Lucica Grigorică, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, iar în funcţie de zilele de spitalizare vor fi luate măsurile legale.

„Autorul e audiat şi în funcţie de numărul zilelor de spitalizare se vor lua măsurile impuse de lege”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite