Un bărbat a făcut scandal în spital azi noapte după ce a încercat să se sinucidă în mijlocul străzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a creat panică în secţia de Neurochirurgie după ce a încercat să bată asistentele. Medicii l-au calmat cu greu. Acum se află internat la Spitalul de Psihiatrie. 

Petre Dobre, în vârstă de 37 ani, proaspăt întors din Spania, a vrut să-şi pună capăt zilelor chiar în faţa Spitalului de Urgenţă. S-a aruncat de câteva ori în faţa unor maşini, dar planul său nu a fost dus la bun sfârşit şi a fost băgat cu forţa de medici în Unitatea de Primiri Urgenţe.

Odată ajuns pe secţia de Neurochirurgie, a început scandalul. A vrut să bată asistentele, a strigat în gura mare şi creat un adevărat haos pe holurile spitalului.

„Azi noapte a avut loc operaţiuniea <<Cui pe cui se scoate>>. Un bărbat a încercat să se sinucidă. A fost adus în spital, după care a luat la ciufuleală asistentele. Într-un final a fost redus la tăcere prin metode paramedicale, dar nu înainte de a fi chemat dr. Marinescu de acasă”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Dr. Corneliu Marinescu ne-a povestit cum a reuşit să-l calmeze pe bărbatul scandalagiu după ce a fost chemat de acasă în toiul nopţii.

„Aici a avut loc corida de Galaţi sau boala vacii nebune. Problema a fost că nu aveam cu ce să-l sedăm. Cuvintele magige au fost Real Madrid. Probabil are o sensibilitate pentru această echipă de fotbal. Lumea a luat-o razna în ţară şi peste tot. Lumea este disperată şi spitalul reprezintă ultimul refugiu. Cine ştie cât va mai fi aşa”, povesteşte Dr. Marinescu, medic neurochirurg.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite