Un autoturism Toyota furat din Japonia a fost găsit în vamă la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră au descoperit un autoturism ce figurează ca fiind furat din Japonia. În acest moment autoturismul în valoare de peste 20.000 de euro se află la sediul Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Un cetăţean ucrainean, Olekasandr K., în vârstă de 39 de ani, a încercat să intre în ţară, marţi seara, la volanul unei maşini futare din Japonia şi înmatriculate în Ucraina. Poliţiştii au avut suspiciuni în ceea ce priveşte provenienţa autoturismului, iar un control mai amănunţit au descoperit că acesta figurează ca fiind furat.

„Autoturismul, în valoare de 20.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul IJPF Galaţi pentru continuarea cercetărilor iar lui Oleksandr K. i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, spune Marcel Antohe, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

De la începutul acestei luni este al trei-lea autovehicul descoperit de către poliţiştii de frontieră gălăţeni ca fiind furat, în precedentele două cazuri fiind vorba despre o autoutilitară marca „Iveco Daily” furată din Germania şi un autoturism marca „BMW 645” furat din Italia.
 



Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite