Update - Un autocar care transporta suporteri gălăţeni ai Oţelului a luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul a izbucnit de la motor, potrivit unui suporter care se afla în mijlocul de transport. Din primele informaţii rezultă că în autocar se aflau 54 de persoane, însă nimeni nu a fost rănit.

UPDATE ora 17.00

Incendiul a izbucnit în drum spre Piatra Neamţ, în localitatea Răcăciuni, din judeţul Bacău. Pompierii angrenaţi în misiune sunt de părere că incidentul a pornit de la un scurtcircuit, care s-a produs în partea din faţă a maşinii.

Suporterii au fost scoşi din autocar cu ajutorul pompierilor şi îşi continuă drumul spre Piatra Neamţ, acolo unde Oţelul joacă în această seară pentru Supercupa României.

image

UPDATE ora 17.27

Autocarul care a luat foc aparţine Transurb, societăţii locale de transport în comun, şi a fost pus la dispoziţia suporterilor de Primăria Galaţi. Potrivit reprezentanţilor Galeriei Oţelului, în goana de a se salva, suporterii gălăţeni şi-au uitat mai multe lucruri în autocarul care ardea. "Era ultimul autobuz din convoi. În total sunt 15 care au plecat acolo. Cel mai grav a fost faptul că s-a blocat circulaţia timp de aproximativ 30 de minute. Fanii şi-au uitat în autobuz steaguri, fulare, tricouri şi alte lucruri. La faţa locului a sosit şi salvarea, însă nu a fost cazul să intervină", ne-a declarat Cosmin Neculcea, membru al galeriei.

Potrivit pompierilor vrânceni, autobuzul a ars în întregime. "Am intervenit cu două autospeciale şi opt subofiţeri, însă autocarul a ars complet. Nu au fost persoane rănite", a declarat plutonierul major Florin Olaru, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite