Un Mercedes S600 furat din Ungaria a fost descoperit la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de Frontieră gălăţeni au descoperit autoturismul de lux la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea. Maşina în valoare de peste 220.000 de euro a fost confiscată.

Moldoveanul Igor R., în vârstă de 24 de ani, s-a prezentat la vamă la volanul unui autoturism marca Mercedes S600.
Poliţiştii au efectuat cercetări prin Interpol şi au descoperit că autoturismul este furat din Ungaria, din luna iulie 2009.

Bărbatul a declarat că dorea să meargă în Republica Moldova şi că a cumpărat autoturismul de pe internet în schimbul sumei de 11.000 euro.

„Autoturismul, în valoare de 220.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul IJPF Galaţi pentru continuarea cercetărilor iar moldoveanului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de legislaţia în vigoare”, spune Marcel Antohe, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

De la începutul acestui an, poliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit, în Punctele de Trecere a Frontierei Oancea şi Galaţi-Rutier sau în oraş, 19 autovehicule care figurau ca fiind furate din diferite ţări. Ca ţări de origine ale maşinlor furate, cele mai multe proveneau din Italia şi din Germania, dar şi din Lituania, Polonia, Japonia, Olanda sau Ungaria. 



Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite