Un Hyundaui Santa Fe în valoare de 40.000 euro a fost găsit abandonat pe o stradă din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politiştii de frontieră din Galaţi au descoperit un autoturism marca „Hyundai Santa Fe" ce provenea din Germania şi care urma să fie vândut în Republica Moldova. Maşina fusese abandonată de mai bine de un an pe o stradă din Galaţi, iar poliţia caută hoţul.

În ultimele trei luni, organele de forţă din Galaţi au stat cu ochii pe un Hyundai Santa Fe, care fusese parcat de mai mult timp pe o stradă din Galaţi. 

Nicio persoană din vecinătate nu i-a văzut vreodată pe proprietarii autoturismului în valoare de aproape 40.000 de euro. În urma unor investigaţii, poliţiştii de frontieră Galaţi au stabilit că autoturismul fusese furat din Germania şi urma să fie scos din ţară, în Republica Moldova.

„Nimeni din acea zonă nu a văzut stăpânul maşinii, care se afla pe stradă de un an. O agenţie internaţională cu care lucrăm şi care are detaşaţi ofiţeri la noi, ne-a semnalat dispariţia automobilului“, a declarat Marcel Antohe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi(IJPF).

Autoturismul a fost ridicat şi dus la sediul IJPF pentru continuarea cercetărilor, urmând ca ulterior să fie restituit proprietarului de drept. Poliţia efectuează investigaţii pentru a stabili cine este autorul furtului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite