Ultimul bis din studenţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultimele repetiţii înainte de marea premieră
Ultimele repetiţii înainte de marea premieră

Viitorii actori susţin examenul de licenţă pe scenă, în piesa "Steaua fără nume"

Spectacolul inspirat de romanul lui Mihail Sebastian, a fost jucat de actorii Teatrului Dramatic vreme de şase ani consecutiv

Ajunşi la momentul adevărului, tinerii studenţi din an terminal ai Facultăţii de Arte, secţia "Teatru" au ales să-şi susţină examenul de licenţă jucând în celebra piesă a scriitorului Mihail Sebastian „Steaua fără nume".

După ce au repetat săptămâni întregi, zi şi noapte, emoţionaţi tinerii actori aşteaptă să intre în scenă în această seară. "Tinerii au dat dovadă de multă dăruire pe parcursul repetiţiilor", povesteşte regizorul acestui spectacol, Mircea Gheorghiu. Pe lângă cei 8 studenţi de anul III, în spectacol, joacă şi trei cadre didactice de la Facultatea de Arte.

Încrezători în steaua lor

Adrian Tofei este unul dintre cei opt studenţi care vor urca în această seară pe scena Dramaticului gălăţean pentru a încerca să le arate profesorilor săi că merită să devină actor profesionist şi că a învăţat meserie în cei patru ani de facultate.

"Nu mă agăţ în niciun caz cu disperare de acest rol! Viitorul meu va fi oricum unul plin de împliniri pe toate planurile, cu sau fără «Steaua fără nume»", spune Adrian Tofei.

Premiera acestui spectacol va avea loc în această seară, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Dramatic "Fani Tardini". Scaunele vor fi ocupate de prieteni, colegi şi rude ale absolvenţilor, dar şi de actori consacraţi dornici să-i aprecieze pe cei care le vor lua locul cândva.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite