Ultima oră: De mâine, se reiau cursurile în şcoli şi licee

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii din Galaţi sunt gata să revină la şcoală
Elevii din Galaţi sunt gata să revină la şcoală

Comitetul pentru situaţii de urgenţă a decis reluarea cursurilor în grădiniţe, şcoli şi licee, de mâine, 10 februarie 2010, ca urmare a îmbunătăţirii condiţiilor meteorologice. Cursurile pentru elevii din învăţământul preşcolar, clasele I - VIII şi licee au fost supendate în judeţul Galaţi luni şi marţi.

Conform reglementărilor în vigoare, suspendarea cursurilor se poate face la nivelul unităţii de învăţământ, la cererea directorului şi cu aprobarea inspectorului şcolar general sau la nivelul grupurilor de unităţi din acelaşi judeţ, la cererea inspectorului şcolar general, cu aprobarea Ministerului Educaţiei.

"Restricţia de circulaţie pentru autovehicule mari a fost ridicată, iar la această oră se lucrează pe toate drumurile, cu toate mijloacele disponibile. Sunt în continuare blocate DN 24D, în zona Cuca, şi alte 12 drumuri judeţene. Se estimează că în cursul acestei zile şi al nopţii vor fi deblocate toate, cu excepţia DJ 254 Iveşti-Călmăţui, unde stratul depus pe carosabil atinge pe alocuri trei metri", a declarat Petrica Paţilea Crângan, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite