Galati: Ucis în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galati: Ucis în stradă
Galati: Ucis în stradă

Un băiat de 22 de ani a fost omorât miercuri noapte, pe strada dr. Nicolae Alexandrescu, în faţa blocului B5. Din câte se pare, Bogdan Vătămanu, de 22 de ani, stătea de vorbă cu un

Un băiat de 22 de ani a fost omorât miercuri noapte, pe strada dr. Nicolae Alexandrescu, în faţa blocului B5.

Din câte se pare, Bogdan Vătămanu, de 22 de ani, stătea de vorbă cu un prieten în faţa scării în jurul orei 2, moment în care, un grup de persoane s-a îndreptat către ei.

Vătămanu a încercat să sară în apărarea prietenului său, pe care bărbaţii din grupul respective vroiau să-l bată. În acel moment, unul dintre agresorui a scos un “fluturaş” şi l-a înjunghiat pe tânăt.

”Au venit mai mulţi în cartier. El a încercat să-şi apere o cunoştinţă. S-a certat cu băieţii ăia şi, la un momnt dat unul dintre ei l-a înjunghiat. Nu ştiu nici eu mai  multe, că nu am fost de faţă. Am auzit că a reuşit să se târască până lângă o maşină. A dat un pumn în ea, a sunat alarma, iar proprietarul a venit jos şi a sunat la salvare”, a spus Daniel Albu, unul dintre prietenii victimei.  Până în acest moment, Poliţia nu i-a prins pe agresori. Azi, la ora 17.00, Poliţia încă audia martorii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite