Galati: Ucigaşul tânărului cu spirit civic a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galati: Ucigaşul tânărului cu spirit civic a fost prins
Galati: Ucigaşul tânărului cu spirit civic a fost prins

Cel care i-a luat viaţa lui Bogdan Vătămanu, tânărul care a murit pentru că a dat dovadă de spirit civic şi a intervenit într-o altercaţie, se numeşte Marius Drăgan şi are tot 22 de ani.


        

 El a fost prins aseară, la mai puţin de 24 de ore de la comiterea crimei, şi urma să fie prezentat astăzi magistraţilor. ”Suspectul a fost reţinut aseară pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile”, a declarat Ştefan Gohorenu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Pentru fapta sa, Drăgan riscă până la 25 de ani de puşcărie.

Omorât pentru că a intervenit

Miercuri seară, Bogdan Vătămanu (22 de ani), a fost înjunghiat mortal în apropierea locuinţei sale, pe strada dr. Nicolae Alexandrescu. Vătămanu încerca să oprească un grup de aproximativ 20 de persoane, care doreau să-i lovescă un prieten.

 În apropierea blocului B5 de pe strada cu pricina, vicima a intrat în conflict verbal cu cei care veniseră să-i bată prietenul. La un moment dat, un băiat din grup a scos un cuţit şi l-a înfipt în stomacul lui Bogdan.

"Au venit mai mulţi în cartier. El a încercat să-şi apere o cunoştinţă. S-a certat cu băieţii ăia şi, la un moment dat, unul dintre ei l-a înjunghiat. Am auzit că a reuşit să se târască până lângă o maşină. A dat un pumn în ea, a sunat alarma, iar proprietarul a venit jos şi a sunat la salvare”, a spus Daniel Albu, unul dintre prietenii lui Bogdan.

Viaţă liniştită

La cei 22 de ani ai săi, Bogdan era un tânăr ca oricare altul. De doi ani şi jumătate era împreună cu iubita sa, Andreea Chelan. „Nu-mi vine să cred cred! Nu eram de faţă. Ştiu doar că a picat la mijloc”, a spus fata cu lacrimi în ochi, în timp ce aştepta să fie adus acasă trupul neînsufleţit al prietenului său.

Bogdan lucrase mai mult timp în Spania, în construcţii, iar de aproximativ două luni se întorsese acasă. În România se ocupa cu amenajările interioare. Acum, în loc să-şi conducă prietena la altar, îl va conduce ea la groapă. Bogdan a lăsat în urma sa şi un frate de 24 de ani şi o surioară de 12.

 Marius Drăgan- presupusul criminal     Foto Bogdan Adrian Dimofte   

image




Altă moarte stupidă



În noaptea de 13 spre 14 octombrie 2007, un alt tânăr gălăţean şi-a pierdut viaţa într-un mod stupid. Marius Alex Coca avea 23 de  ani în momentul în care a fost ucis în faţa clubului „Pasha” . El a fost omorât în bătaie de patru tineri din Tămăoani pentru că....se uitase urât la ei.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite