UPDATE/CĂTUŞE LA PRIMĂRIE. Primăria confirmă faptul că biroul arhitectului şef a fost sigilat din cauza anchetei DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Banaş este audiat în prezent de procurorii anticorupţie sub acuzaţia de luare de mită.Primăria a confirmat faptul că biroul arhitectului-şef a fost pus sub sigiliu.

CITEŞTE ŞI:  Arhitectul-şef al Primăriei Galaţi este audiat la DNA sub acuzaţia de luare de mită

UPDATE/ CĂTUŞE LA PRIMĂRIE - Doi directori din Primăria Galaţi sunt acuzaţi în cauza în care arhitectul-şef a fost reţinut de DNA

“Cu privire la arhitectul şef, Ion Banaş, numit interimar în funcţie la data de 08.02.2011, Instituţia  Primar poate confirma doar faptul că biroul acestuia a fost pus sub sigiliu. Neavând detalii suplimentare, vă sugerăm să vă adresaţi instituţiei competente, respectiv DNA Galaţi”, a informat printr-un comunicat de presă Nicoleta Manole, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

Potrivit unor surse confidenţiale, arhitectul-şef a fost reţinut de procurori în prezenţa mascaţilor şi a fost dus la sediul DNA.

"Nu pot nici să vă infirm, nici să vă confirm această informaţie", ne-a declarat Gheorghe Ivan, procurorul-şef al DNA Galaţi.

CINE ESTE ION BANAŞ

Ion Banaş asigura interimatul de la 8 februarie 2011 pe funcţia de arhitect-şef al municipalităţii. Acesta a înlocuit-o pe Florentina Iugan, care a decis să renunţe la postul pe care-l ocupa din luna mai 2009, acuzând presiunile la care este supusă.

Ion Banaş a mai fost arhitect-şef al Primăriei Galaţi în perioada ianuarie-mai 2009, dar în urma concursului a fost învins "la puncte" de Florentina Iugan.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite