UPDATE/ CĂTUŞE LA PRIMĂRIE - Doi directori din Primăria Galaţi sunt acuzaţi în cauza în care arhitectul-şef a fost reţinut de DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit unor surse neoficiale, cei doi directori vor fi chemaţi la audieri joi sau vineri şi sunt informaţii că vor fi puşi oficial pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Cazul arhitectului-şef al Galaţiului, Ion Banaş, reţinut miercuri dimineaţă de procurorii DNA pentru a fi audiat în legătură cu acuzaţia de luare de mită, pare să aibă ramificaţii multiple în interiorul Primăriei Galaţi.

CITEŞTE ŞI

UPDATE - CĂTUŞE LA PRIMĂRIE/ Arhitectul-şef al Primăriei Galaţi este audiat la DNA sub acuzaţia de luare de mită

"Pe surse" am aflat că doi dintre directorii importanţi din primărie sunt şi ei incriminaţi de probele din dosar şi urmează să fie chemaţi de DNA Galaţi pentru audieri. Există informaţii că vor fi chiar puşi sub acuzare, dat fiind că există probe destul de clare în dosar, de genul interceptărilor telefonice, şi chiar probe video.

În esenţă, este vorba de autorizaţii de construcţie a unor complexuri imobiliare din Galaţi, pentru care investitorii au plătit şpăgi foarte mari în vederea obţinerea avizelor necesare. Se pare că o parte din fapte au fost comise de Ion Banaş în mandatul precedent de interimar (în 2009).

Deocamdată, DNA nu a oferit niciun fel de detalii oficiale despre acest caz, preferând să nu comenteze nici informaţiile obţinute de noi pe surse.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite