UPDATE/Sinucigaşul de la Tribunal era ameninţat de soţie cu divorţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 24 de ani avea mari probleme cu soţia cu care era căsătorit de trei ani. A ieşit din sala de judecată, s-a urcat pe primul bloc întâlnit şi s-a aruncat de la etajul 10. În urma sa a rămas un copil de numai doi ani şi jumătate.

În urma sa, Andrei Profir a lăsat o familie sfâşiată de durere, o soţie îndurerată şi un copil de numai doi ani şi jumătate care nu a apucat să-şi cunoască bine tatăl. Sora lui Andrei refuză să creadă că fratele ei, student la ASE, a ales să-şi pună capăt zilelor şi mai ales în acest mod.

image

Un tânăr s-a sinucis în această dimineaţă chiar lângă Tribunalul din Galaţi


Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili motivele pentru are şi-a luat viaţa tânărul de 24 de ani. “Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz. Mama lui nu a putut da vreo declaraţie pentru că i s-a făcut rău în secţia de poliţie”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Blocul sinucigaşilor



Blocul I2, situat chiar în spatele Tribunalului Galaţi, pare să fie un loc blestemat. În urmă cu aproximativ şase luni, un alt tânăr s-a aruncat de la etaj, după ce rămăsese fără loc de muncă. Grijile şi probleme zilnice l-au împins pe acel bărbat la acelaşi gest. S-a dus acasă la un vecin şi la un moment dat a sărit de la geam, de faţă cu prietenul său.
 
“Anul trecut un vecin s-a aruncat tot la fel de la etaj. Acum băiatul acesta. Nu-l cunosc, nu l-am mai vazut niciodată. Nu ştiu ce se întâmplă de se aruncă numai de aici”, spune Alexandru Anghel, administratorul blocului.

image



Mama lui Andrei a leşinat la aflarea veştii că fiul ei este mort. Femeia a fost chemată la secţie pentru a da o declaraţie legat de viaţa băiatului, dar nu a mai putut face asta. A căzut secerată când agenţii i-au spus că Andrei s-a aruncat de la etajul 10 şi este la morga Spitalului de Urgenţă.

image



“Băiatul meu. Unde este acum?”, atât a mai putut să zică mama lui Andrei, după care a leşinat.
Un echipaj al ambulanţei a venit la faţa locului şi a transportat-o la spital pentu îngrijiri medicale amănunţite.





image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite