UPDATE/Dr. Bacalbaşa: Suntem o naţie de fraieri pentru că vorbim de Nati Meir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul candidat la preşedinţia României a fost transferat astăzi dimineaţă de la Spitalul de Urgenţă Galaţi la Penitenciarul Poarta Albă.

Nati Meir a fost transportat duminică la Spitalul de Urgenţă din Galaţi după ce a suferit un atac cerebral, iar astăzi dimineaţă medicii au decis că starea de sănătate îi permite să fie transferat la Penitenciarul Poarta Albă.

“Pacientul Nati Meir a fost prezentat cu un accident vascular cerebral care nu ridica probleme vitale. A fost preluat de o ambulanţă pentru a fi tratat într-o instituţie specializată a ministerului de resort. Din punct de vedere medical, cazul nu este atât de important şi nu se pretează la comentarii. Oricare dintre noi poate suferi un accident vascular. În ceea ce priveşte cazul Nati Meir, pot spune că suntem nişte caraghioşi şi nişte fraieri ca naţie, pentru că un om de genul acesta a stat în legislativ şi el, ca mulţi alţii, şi-a bătut joc de noi”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Cel mai probabil, Nati Meir se va reîntoarce în Penitenciarul Galaţi, unde este judecat pentru trafic de influenţă şi cumpărare de influenţă, ambele în formă continuată, alături de fiul său, Or Meir.

“După ce îşi va reveni, iar medicii vor stabili că poate suporta regimul de detenţie, Nati Meir va fi transportat într-un unitate din reţeaua de penitenciare”, ne-a declarat Safta Trincu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite