UPDATE/ Restricţii de tonaj pentru traficul auto în dreptul gropii de pe DN 25 Galaţi -Tecuci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autovehiculele cu masa cuprinsă între 3,5 şi 7,5 tone nu mai au voie să circule pe DN 25 Galaţi -Tecuci, unde carosabilul s-a surpat joi dimineaţă, după ce iniţial fusese interzis doar traficul vehiculelor de peste 7,5 tone.

De la momentul producerii surpării şi până acum, fusese deviat pe această rută doar traficul greu de peste 7,5 tone.

"Până la remedierea situaţiei, vă informăm că circulaţia autovehiculelor cu greutatea mai mare de 3,5 tone a fost deviată pe DJ 251, prin localităţile Izvoarele-Slobozia Conachi-Pechea", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, subcomisarul Cristina Tatulici pentru NewsIn.

Joi dimineaţă, la ieşirea din Galaţi spre Tecuci, pe DN 25, la kilometrul 130, carosabilul s-a surpat. Falia ocupă ambele benzi de pe sensul de mers spre Tecuci şi are o adâncime de circa trei metri. Zona a fost semnalizată corespunzător, iar circulaţia autoturismelor se desfăşoară, alternativ, pe celălalt sens de mers.


Autorităţile au spus că surparea s-a produs din cauza ploii torenţiale din noaptea de miercuri spre joi. Cantitatea mare de apă a intrat în solul macroporic din zonă (loess), iar terenul s-a surpat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite