UPDATE VIDEO/O fată de 19 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni de un şofer inconştient

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu aproximativ o jumătate de oră, o fată de 19 ani a fost accidentată grav pe trecerea de pietoni, în zona Ada Marinescu, pe strada Brăilei.

Cel care a accidentat-o, Cosmin Beciu, în vârstă de 19 ani, din Brăila, nu s-a asigurat în dreptul trecerii de pietoni şi a acroşat-o..

"Efectiv nu am văzut-o decât în momentul în care am lovit-o. Nu-mi vine să cred. Este maşina mamei mele, nici nu ştiu ce să fac acum", a spsu tânărul.

La faţa locului a ajuns imediat un echipaj SMURD, care i-a acordat primul ajutor fetei. Dr. Angel Trifan, coordonatorul SMURD Galaţi, a declarat pentru Adevărul de Seară Galaţi:

"Fata fost intubată, are un traumatism toracic, însă suntem rezervaţi în privinţa unui prognostic. În acest moment copilul este în comă. "

Deşi iniţial oamenii legii nu reuşiseră să afle identitatea tinerei, martorii strânşi la faţa locului le-au spus oamenilor legii că aceasta se numeşte Mona Elena Mihalcea şi are 19 ani şi că locuieşte în apropiere. 

Comisarul Virel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi a declarat:

"Vinovat de producerea accidentului este conducătorul auto, pe numele căruia se va întocmi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se va stabili şi încadrarea exactă a faptei", a declarat acesta.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite