UPDATE/Un camion fără şofer a produs un accident de circulaţie după care a intrat în curtea unei firme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul nu ştie cum a plecat camionul de pe loc Foto: Bogdan Dimofte
Şoferul nu ştie cum a plecat camionul de pe loc Foto: Bogdan Dimofte

Trei persoane au ajuns la spital, un copil şi două femei, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp pentru a evita camionul care se îndrepta spre ei cu viteză.

Accident bizar undeva la ieşirea din Galaţi, unde un camion fără şofer la volan a fost la un pas să producă o tragedie. Şoferul autocamionului plin cu pietriş a coborât timp de câteva secunde pentru a semna nişte acte, moment în care vehiculul a luat-o la vale.

„Am coborât să semnez nişte foi şi am simţit cum mă atinge maşina. Nu am mai putut urca la volan să o opresc. Frâna de mână era trasă. Nu ştiu ce s-a întâmplat de nu a ţinut. A prins viteză în pantă până când a ajuns în intersecţie şi apoi în curtea firmei”, spune Ion Angheluţă, şoferul camionului, angajat al firmei Vega 93. Acesta căra pietriş pentru lucrările ISPA din oraş.



Patru oameni, doi copii şi două femei, au fost la un pas de moarte şi au reuşit să evite în ultimul moment camionul care se îndrepta cu viteză spre ei. Femeia aflată la volanul autoturismului a pierdut controlul acestuia şi a intrat într-un stâlp.

În urma impactului, ea împreună cu mama ei şi unul dintre copii au ajuns la spital.

„M-am speriat foarte tare. Merg zilnic pe acel drum şi este foarte periculos. Am văzut camionul venind spre mine şi am accelerat. Copilul este şi el lovit, mama la fel”, spune Cristina Botezatu, femeia de la volanul autoturismului.

image



În momentul de faţă, cele trei persoane se află în afara oricărui pericol însă au decis să rămână sub supraveghere medicală.

image



„Femeia în vârstă a suferit un traumatism de bazin şi la şoldul drept şi contuzie de coloană vertebrală. Copilul are traumatism cranio facial, fractură de piramidă nazală şi fractură de maxilar. Femeia de la volan a suferit şi ea un traumatism toracic anterior şi o plagă contuză la genunchiul stâng”, spune dr. Angel Trifan, coordonator UPU-AMURD.

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite