Galati: UPDATE Tânărul care a sărit de pe pod ameninţase de multe ori cu sinuciderea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Cioclu, bărbatul de 34 de ani care şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de pe podul de la ieşirea din Galaţi, avea datorii atât la bănci cât şi la diverse cunoştinţe, de la care împrumutase bani ca să achite din credite. El le mărturisise de multe ori rudelor că vrea să-şi ia viaţa, dar nimeni nu l-a crezut în stare de aşa ceva.

Căsătorit şi tatăl unei fetiţe care pe 10 august a împlinit şase ani, Eugen Cioclu a încercat să-şi pună pe picioare propria afacere, din care să asigure familiei un trai fără griji.

A încercat mai multe variante, dar în ultima vreme avea un magazin de încălţăminte. Din câte se pare, vânzările nu prea mergeau, şi tânărul începuse să acumuleze tot mai multe datorii.

„Avea de dat bani pe la furnizori, la banci făcuse credite şi avea rate. Nu mai avea din ce plăti. Părinţii au vrut să-l ajute, şi-au vândut apartamentul şi s-au mutat la ţară ca să-i dea lui bani. Dar era mereu supărat, nu prea zicea, ce îl frământă. Chiar eu i-am zis ca vând casa ca să-l ajut, dar nu a vrut. Mai vorbea cu unchii lui, zicea că o să-şi ia zilele. Şi soţia lui plecase în Belgia, de patru luni, să muncească, să mai facă bani; aşteptăm să vină în seara asta, cu avionul” ne-a povestit îndurerată bunica tânărului, Maria Teodor.

Din câte se pare, picătura care ar fi umplut paharul a fost o tranzacţie cu terenuri eşuată. Disperat de situaţia în care se afla, Eugen Cioclu s-a dus luni seară la ieşirea din oraş, spre Brăila. Şi-a lăsat maşina în parcarea unui supermarket, după care s-a urcat pe parapetul podului şi a sărit în gol, de la aproape 30 de metri.

Omul s-a izbit de asfaltul staţiei de betoane aparţinând societăţii Vega, amplasate sub pod. Echipajul SMURD ajuns la faţa locului a făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa. Transportat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, Eugen Cioclu a murit pe masa de operaţie din cauza numeroaselor fracturi şi a hemoragiei interne.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite