UPDATE/Primarul din Brăhăşeşti a fost arestat 29 de zile pentru luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Băiculescu este acuzat că a cerut 10.000 de euro în mai multe tranşe pentru a face recepţia unor lucrări de interes local efectuate de firma SC Mineral Construct.

Procurorii anticorupţie îl acuză pe Vasile Băiculescu că a cerut în mai multe rânduri bani de la administratorul firmei SC Mineral Construct pentru a face recepţia unor lucrări de interes local în comuna Brăhăşeşti. În total, este vorba de 10.000 de euro.

Banii au fost plătiţi în tranşe de administratorul firmei SC Mineral Construct şi de patronul unei societăţi subcontractoare. DNA Galaţi a organizat ieri un flagrant, în urma căruia Vasile Băiculescu a fost surprins în momentul când primea 35.000 de lei.

Primarul a declarat în faţa judecătorilor că este nevinovat, susţinând că banii au fost lăsaţi la una din băile din Primăria Brăhăşeşti la care avea acces din biroul său.

"Tribunalul Galaţi a dispus arestarea preventivă a lui Vasile Băiculescu pentru 29 de zile sub acuzaţia de luare de mită", ne-a declarat vicepreşedintele Tribunalului Galaţi, judecătorul Florin Meleacă.

Incredibil este faptul că Vasile Băiculescu a mai fost condamnat anterior la o pedeapsă de trei ani închisoare tot pentru luare de mită, fiind acuzat de o faptă similară cu cea descrisă mai sus. Sentinţa nu este definitivă, fiind atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite