UPDATE/Bac 2010 Galaţi – A început afişarea rezultatelor - Vezi aici nota pe care ai obținut-o!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Notele obţinute de cei 5.700 de candidaţi gălăţeni ai primei sesiuni a bacalaureatului de la probele scrise sunt publicate, începând cu ora 14.00, pe internet.

Bacalaureatul din acest an a fost primul în care s-a renunţat la probele orale şi s-au introdus testări de aptitudini.

VEZI AICI NOTELE DE LA BACALAUREAT


De la ora 14.00 notele de la testările scrise au început să fie postate pe site-ul ministerului. Se speră ca până la ora 16.00 toate notele să fie afişate pe pagina web a ministerului de resort.

CITEŞTE ŞI NOTE BACALAUREAT 2010
Reamintim că absolvenţii bacalaureatului se pot lupta pentru unul din cele 1.830 de locuri fără taxă de la Universitatea „Dunărea de Jos".

Părinţii, mai nerebdători decât elevii

Brăila: Aflați de aici ce notă ați luat la Bacalaureat 2010

În jurul orei 13.30 aproximativ 60 de elevi erau în curtea Colegiului Naţional "Mihail Kogălniceanu" aşteptând să vadă notele.

"Sper ca totul să iasă bine. Aştept cu colegii şi încercăm să facem timpul să treacă mai repede. Sunt clipe frumoase pentru că de la anul nu mă voi mai vedea aşa de des cu mulţi dintre colegii de liceu", ne-a declarat Mihai S..

Şi la Liceul Pedagogic erau în jur de 50 de copii, alături de prieteni sau de părinţi, care aşteptau cu sufletul la gură rezultatele de la bacalaureat. Mulţi dintre elevi declarau că au fost trimişi de părinţi să aştepte rezultatele în faţa liceului.

"Ştiu că sunt notele afişate pe internet, însă părinţii sunt mai nerebdători decât noi şi ne-au trimis aici încă de la ora 11.00. Nu mă plâng, pentru că stau cu colegele", ne-a explicat Mihaela Pavel.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite